inchiriereInchiriere apartament de lux 3 camere in Manastur

Inchiriere apartament de lux 3 camere in Manastur

ID Anunt: 15, Apartamente.
600/luna
80 m2332

Best Living Imobiliare va inchiriaza un apartament luxos cu 3 camere la etajul unei vile impreuna cu mansarda in Manastur, in apropiere de str Campului, statie de autobuz, suprafata utila 80 m2. Etajul unu: baie de servici, camara, bucatarie, living + terasa mobilata de 10 mp.
Mansarda: baie, 2 dormitoare si un mic hol. Exista si un mic pod cu acces prin scara mobila, pentru depozitare.
Apartamentul este dotat cu masina de spalat vase, masina de spalat haine, masina de uscat haine, sistem de alarma, aer conditionat cu vectiloconvertor (DAIKIN), cuptor microunde, plita + cuptor + hota (Ariston), combina frigorifica Side by side Whirlpool, masina de cafea DeLonghi, Televizoare LED, semineu electric. Complet utilat si mobilat cu finisaje de calitate si bun gust, are si o gradina de 35 m2

Lux properties

Apartamente de inchiriat
INCHIRIAT!
54 m2211
Apartamente de inchiriat
70 m221
Apartamente de inchiriat
53 m221
Newsletter
Despre noi
Best Living Imobiliare® - agentie imobiliara din Cluj Napoca, oferim servicii de vanzari si inchirieri apartamente, case-vile, spatii comerciale, birouri, terenuri etc. Agentia noastra urmareste calitatea, siguranta si personalizarea serviciilor de consultanta imobiliara in functie de cerinte si nevoile fiecarui client. Ofertele prezentate se modifica zilnic.
NR DE CONTACT: 0742 86 11 57

BestLivingImobiliare este operator de date cu caracter personal.
BestLivingImobiliare foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor